Добави коментар

Днес на „Българска армия“ се очаква да пристигне поредното лятно попълнение на ЦСКА, съобщава вестник „Тема Спорт“. Той ще бъде чужденец, с европейски паспорт и солидна кариера, а за последно е играл в едно от големите първенства. „Армейците“ за момента не разкриват повече подробности около трансфера.

Това ще бъде 4-то ново попълнение за новия сезон и първият играч с офанзивни функции. До този момент „червените“ представиха централния браните Юрген Матей и вътрешните полузащитници Амос Юга и Юнус Санкаре. Това обаче няма да е края на селекцията, като ЦСКА търсят да привлекат още едно крило, както и централен нападател.

Добре дошъл, Юнус Санкаре 🔥🙌#Welcome #YounousseSankharé #NewPlayer

Posted by CSKA Sofia FC on Monday, June 22, 2020

Новопривлечените играчи пък вече се присъединиха към отбора на ЦСКА и тренират на пълни обороти. Те ще бъдат на разположение от началото на следващата кампания. До този момент остава точно един месец, след като следващия сезон ще стартира на 24-ти юли. Новите в отбора ще имат предостатъчно време да се подготвят физически, а и да се аклиматизират към обстановката в България и в ЦСКА.

Добре дошли, Юрген Матей и Амос Юга 🔥🙌👉 bit.ly/2MYKKST#Welcome #JurgenMattheij #AmosYouga #NewPlayers

Posted by CSKA Sofia FC on Monday, June 15, 2020

След края на сезона, ЦСКА ще се раздели с поне трима от своите футболисти. Това са Рубен Пинто, Едвин Джеси и Божидар Чорбаджийски, който дори не попада в групата за мачовете. Очаква се и още изходящи трансфери, при добра оферта, „армейците“ са готови да се разделят с още футболисти.

Добави коментар