ЦСКА чака четвърти нов днес
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Днес на „Българска армия“ се очаква да пристигне поредното лятно попълнение на ЦСКА, съобщава вестник „Тема Спорт“. Той ще бъде чужденец, с европейски паспорт и солидна кариера, а за последно е играл в едно от големите първенства. „Армейците“ за момента не разкриват повече подробности около трансфера.

Това ще бъде 4-то ново попълнение за новия сезон и първият играч с офанзивни функции. До този момент „червените“ представиха централния браните Юрген Матей и вътрешните полузащитници Амос Юга и Юнус Санкаре. Това обаче няма да е края на селекцията, като ЦСКА търсят да привлекат още едно крило, както и централен нападател.

Добре дошъл, Юнус Санкаре 🔥🙌#Welcome #YounousseSankharé #NewPlayer

Posted by CSKA Sofia FC on Monday, June 22, 2020

Новопривлечените играчи пък вече се присъединиха към отбора на ЦСКА и тренират на пълни обороти. Те ще бъдат на разположение от началото на следващата кампания. До този момент остава точно един месец, след като следващия сезон ще стартира на 24-ти юли. Новите в отбора ще имат предостатъчно време да се подготвят физически, а и да се аклиматизират към обстановката в България и в ЦСКА.

Добре дошли, Юрген Матей и Амос Юга 🔥🙌👉 bit.ly/2MYKKST#Welcome #JurgenMattheij #AmosYouga #NewPlayers

Posted by CSKA Sofia FC on Monday, June 15, 2020

След края на сезона, ЦСКА ще се раздели с поне трима от своите футболисти. Това са Рубен Пинто, Едвин Джеси и Божидар Чорбаджийски, който дори не попада в групата за мачовете. Очаква се и още изходящи трансфери, при добра оферта, „армейците“ са готови да се разделят с още футболисти.