ЦСКА е абсолютен фаворит за победата срещу Спартак Варна според Bwin
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените" в търсене на 19-ата си победа в първенството

Днес от 17:30 ч. отборът на ЦСКА приема Спартак Варна в среща от 24-ия кръг на родното футболно първенство. “Армейците” ще се стремят да запазят или увеличат аванса си пред втория Лудогорец, като преди началото на кръга разликата между двата тима е четири точки. Тимът на Саша Илич е тотален фаворит за успеха според букмейкърския бранд Bwin в срещата със Спартак Варна. Победа на “червените” е оценена на 1.21 коеф. от чуждестранния букмейкър, докато ставката за победа на варненци е 12.00.

ЦСКА има 18 победи, 3 равенства и 2 загуби от началото на сезона, като днес приема последния във временното класиране Спартак Варна, който е допуснал 15 поражения в 23 кръга до момента. Тимът на Саша Илич спечели важното дерби срещу ЦСКА 1948 в миналия кръг, като гол на Тобиас Хайнц през втората част донесе успеха. В последното си домакинство “армейците” поделиха по точка с Локо Пловдив след реми 1:1. Отборът на Саша Илич е записал 9 победи и 2 равенства в 11 домакинства в шампионата и е малко вероятно да загуби точки срещу Спартак в събота.

Спартак Варна загуби последните си две срещи в лигата и bwin очаква ново поражение за тима на Димитър Димитров – Херо. През есента Спартак Варна допусна минимално поражение от ЦСКА на собствен терен, като гол на Дауде Бамба раздели двата отбора. Очакванията за днешния двубой обаче са за убедителен успех на ЦСКА.