ЦСКА, Локомотив Пловдив и Арда започват днес похода си в Европа
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Мачовете на "армейците" и "смърфовете са от 20:00 часа, кърджалийци играят час по-късно

ЦСКА, Локомотив Пловдив и Арда стартират днес похода си в новия турнир на УЕФА – Лига на конференциите. Мачовете на родните евробойци са от втория предварителен кръг на надпреварата.

От 20:00 часа ЦСКА приема латвийския Лиепая на „Българска армия“. „Червените“ имаха сравнително лек жребий и от тях се очаква да продължат напред без да имат особени трудности. Букмейкърският бранд Bwin, който оперира в България, фаворизира тима на Любослав Пенев за днешния сблъсък с коефициент от 1.40 за победа, докато за Лиепая е 6.00. Равният резултат е с 4.40.

По същото време Локомотив Пловдив ще премери сили със Словачко на „Лаута“. Очаква се равностоен двубой, а тук няма ясно изявен фаворит. Winbet онлайн дава 2.60 за победа на „смърфовете“, а успехът на чехите е с почти същата ставка – 2.70. Равенство след 90 минути е с 3.25.

От 21:00 часа Арда ще направи своя дебют в европейски турнир. Кърджалийци имаха най-тежък жребий, който ги прати срещу израелския Апоел Беер Шева. Родният тим е сочен за аутсайдер в срещата днес от Bet365 с 3.80 за победа, докато гостите от Израел са с 1.80.