ЦСКА представи звезда на Ботев Пловдив
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Червените“ официално оповестиха трансфера на Ето’о.

ЦСКА разкри пред своите привърженици и медиите подписването с футболиста от Ботев Пловдив Джеймс Ето’о. Полузащитникът пристига в отбора от „Канарчетата“, където беше основен състезател под ръководството на Душан Керкез.

Джеймс изигра 102 срещи с екипа на пловдивския тим и триумфира с Купата на България през изминалата кампания. От „Канарчетата“ разкриха, че са получили сериозна трансфера сума за халфа.

Официалното съобщение на „Червените“ за привличането на футболиста: „Нашия клуб подписа договор с камерунския халф Джеймс Ето’о. Футболистът пристига в ЦСКА от Ботев (Пд), където има над 90 официални мача и с който извоюва Купата на България за сезон 2023/24. Ето‘о, който е на 23 години, има българско гражданство и няма да заема квота на футболист извън Европейския съюз.

Джеймс стартира своя път в футбола в френския Нант като след това става част от Булон откъдето се озовава в българския Ботев Пловдив.“

От столичния гранд пожелават успех на полузащитника с червената фланелка и се надявам той да изгради солидна кариера като част от ЦСКА.