ЦСКА преговаря за Уесли Ната и очаква чуждестранен нападател
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

ЦСКА-София продължава да търси нови футболисти, като в момента води преговори с двама чужденци, пише “Тема Спорт”. През тази седмица се очаква трансферите да бъдат финализирани и “армейците” да се подсилят още повече за новия сезон.

До момента ЦСКА привлече петима нови играчи, но продължава да засилва състава си. Отборът води преговори за бразилският халф на Царско село Усели Ната, към когото има интерес и от Левски, като има оферти още от Унгария и гръцкия Арис Солун.

Спортно-техническият щаб на ЦСКА очаква и още един нов играч – чуждестранен нападател, който да засили конкуренцията на Али Coy на върха на атаката, където “армейците” разполагат и с Ахмед Ахмедов.

До момента ЦСКА привлече 5-ма нови играчи -вратаря Димитър Евтимов, вътрешните халфове Юнус Санкаре и Амос Юга, защитника Юрген Матей и крилото Жул Кейта. На този етап ЦСКА се раздели с осем от миналия сезон – Върнан Анита, Денис Давидов, Раул Албентоса, Вив Соломон-Отабор, Рубен Пинто, Едвин Джеси, Евандро и Витаутас Черниаускас. Очаква се тези дни отборът да напусне и защитникът Божидар Чорбаджийски.

След проверката с Пирин Благоевград, която бе прекъсната на полувремето заради буря, наставникът Стамен Белчев заяви, че очаква както входящи, така и изходящи трансфери. ЦСКА се опитва да трансферира в чужбина халфа Кристиян Малинов, който е предложен на една дузина клубове. Почти сигурно е, че до негов трансфер ще се стигне като “червените” се очаква да вземат около 1 млн. евро за футболиста.