ЦСКА призова: Да подкрепим националния отбор!
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Армейците" пожелаха успех на представителите си в националните гарнитури при мъжете и юношите

От ЦСКА призоваха своите фенове да подкрепят футболистите на клуба, които ще представят България в предстоящите мачове на националните гарнитури.

Сред „армейците“, повикани в националните тимове, са вратарят Иван Дюлгеров при мъжете, както и младите таланти Християн Петров, Станислав Шопов и Йоан Борносузов в юношеския национален отбор.

За мъжкия национален отбор предстоят два мача – срещу Беларус като гост и Северна Ирландия, на които домакинстваме в Пловдив. Юношите пък се изправят срещу Полша на “Александър Шаламанов” на 10 септември.

Ето и обръщението на ЦСКА към феновете:

„Нека подкрепим вратаря на ЦСКА Иван Дюлгеров и неговите съотборници от националния тим на България в предстоящия им двубой в Лига на нациите срещу Северна Ирландия на стадион “Христо Ботев” в Пловдив. “Лъвовете” посрещат съперника си във втория си мач от група 3 на Лига С на 8 септември от 19:00 часа.

Желаем успех и на младежкия тим на България до 21-годишна възраст, от който са част нашите момчета Християн Петров, Станислав Шопов и Йоан Борносузов. Да подкрепим младите таланти в евроквалификацията срещу Полша на 10 септември от 19:00 часа на стадион “Александър Шаламанов”.

УСПЕХ, ЛЪВОВЕ!“.