ЦСКА продава полузащитник в Германия?
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Отборът на ЦСКА-София може да продаде полузащитника Рубен Пинго на германския Нюрнберг. Втородивизионният отбор проявява интерес към втория капитан на “червените”, твърди немското издание “Билд”.

Именно поради интереса към португалеца от Нюрнбернг са уредили контрола с “армейците”, която ще се играе във вторник в испанския курорт Марбея. След срещата се очаква да стане ясно дали Рубен Пинто ще смени клубната си принадлежност и ще заиграе във “Втора Бундеслига”. Договорът на Пинто с ЦСКА е до лятото, така че нищо чудно да бъде привлечен от Нюрнберг и като свободен агент след края на сезона, ако в следващите дни двата клуба не успеят да се споразумеят за трансферната сума на играча.

Рубен Пинто премина в ЦСКА през 2016 година, а преди това е защитавал цветовете на португалските Беленензес, Пасош Ферейра и втория отбор на Бенфика. През изминалата есен, португалецът изигра 11 мача в efbet Лига като се отчете с едно попадение. Пинто е титуляр при новия треньор на “червените” Милош Крушчич, който надали ще желае да се раздели с един от основните си футболисти през зимата.