google новини лого Последвай ни
Добави коментар

ЦСКА София обяви, че билетите за първия домакински мач от груповата фаза в турнира Лига Европа – срещу румънския шампион ЧФР Клуж, вече са в продажба.

Двубоят ще се играе на 22 октомври, четвъртък, на Националния стадион “Васил Левски”.

Ето и цялото съобщение на Червените:

“Клубът ни изказва огромни благодарности на Министерството на здравеопазването и Министерството на младежта и спорта, които разрешиха капацитетът на Националния стадион „Васил Левски“ да бъде зает до 30% за мача с ЧФР Клуж, съгласно указанията на УЕФА. В тази връзка Ви информираме , че ЦСКА подписа договор за партньорство със софтуерната платформа URBO, която ще бъде ангажирана с разпространението на билетите за мачовете от груповата фаза на Лига Европа.

Сътрудничеството включва продажба на билети на каса, чрез платформата на компанията и нейните парнтньори, социалните мрежи на ЦСКА, а в момент на разработка е проект за мобилна апликация на клуба. В продажба вече са пропуските за първата среща на 22 октомври с румънския шампион. Както вече обявихме, всички картодържатели ще получат СМС с уникален код, който им осигурява в рамките на следващите три дни предимство да закупят по 2 билета с 10% отстъпка от цената. В съобщението на мобилния телефон ще има прикачен линк и след съответната регистрация те ще могат да си ги поръчат онлайн. Тези, които желаят, ще могат да си вземат билетите и на място на долупосочените каси при представяне на уникалния код. За улеснение се дава възможност един привърженик да закупи и полагащите се билети за своите приятели, стига да представи техните кодове. Опцията ще приключи до 23:59 чaса в петък, след което невзетото количество ще бъде пуснато в свободна продажба. В такава вече е и останалата свободна квота от капацитета на стадиона, а феновете могат да се сдобият с пропуски по няколко начина:

– На касите до фенмагазина на стадион „Българска армия“ всеки делничен ден от 10:00 до 19:00часа. В събота касите ще работят от 14:00 до 20:00 часа, а в неделя от 12:00 до 18:00 часа.

– Онлайн

Билетите ще могат да бъдат поръчани и с наложен платеж само до петък (16 октомври) до 17:00 часа, като трябва задължително да бъдат заплатени и взети до понеделник (19 октомври) до 17:00ч. След това този начин на плащане няма да е възможен.

Не забравяйте, че според задължителните изисквания на УЕФА пропуските са поименни. При влизане на стадиона ще се проверява дали посочените данни в билет и документ за самоличност съвпадат.

Също така Ви информираме, че за организацията на мача, голяма част от най-атрактивните места в Сектор А са блокирани за техническа и буферна зона за щабовете на двата отбора и за спонсори и партньори на европейската централа.

Молим Ви за допълнителна информация, технически проблеми и разяснения да се свържите директно с представителите на платформата URBO на телефон: 0883288056 и имейл адрес: [email protected] . Те единствени ще могат да ви дадат насоки и разяснения, касаещи разпространението на билетите”, събощиха “червените”.