ЦСКА се дистанцира от Пенев и Жеков, докато са в политиката
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
На "Армията" държат да стоят настрана от предизборната кампания

ЦСКА София – клубът, който вече категорично обяви, че не иска да бъде замесван с политически партии, дал ясен сигнал на две от своите легенди – Петър Жеков и Димитър Пенев, че трябва да “замразят” визитите си на “Българска армия” докато траят флиртовете им на предизборната сцена.

“Не съм гледал мача с Локо Пд, те ни изхвърлиха вече с Пената и не ходим,” обяви рекордьорът по голове в елитния ешелон Жеков.

“Има си определена бройка в ложата и по принцип трябва да минем тест за коронавирус. Чак тогава отиваме на стадиона. Казаха ни, че понеже сме в политиката… И затова не ходя и не гледам. Аз съм си от ЦСКА, обаче те не ни искат”.

Жеков и Пенев попаднаха в листите на кандидатите за депутати, а от ЦСКА излязоха с декларация, в която се разграничи от предизборната кампания.

“Косвено или пряко, ние не желаем името на институцията ЦСКА да се свързва с кандидати, партии, коалиции, обещания и т.н.,” обявиха Армейците.

“Всеки, свързан по някакъв начин с клуба ни, както е случаят с почетния президент г-н Димитър Пенев, е направил своя избор да участва в политическия живот на страната сам и по собствена воля, като този акт не е съгласуван с ръководството на клуба.”