google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Ръководството на ЦСКА е направило опит да вземе трима от най-големите български таланти, играещи в efbet Лига, съобщава „Тема спорт“. „Червените“ обаче са ударили на камък, заради нереалистично високите цени, искани от техните отбори. Това е станало ясно на срещата на феновете с главните акционери в клуба – Гриша Ганчев и Юлиян Инджов.

ЦСКА е направил официално запитване към Славия за офанзивния полузащитник Филип Кръстев, към Черно Море за националния състезател Мартин Минчев и към Ботев (Пловдив) за Димитър Тонев. Поисканите суми обаче са били абсурдни за българските стандарти и трансферите са се оказали невъзможни.

Славия са поставили цена от 3 милиона лева за Кръстев, която бързо охладила ентусиазма на ЦСКА за бъдещ трансфер.

От Черно Море искали над 2 милиона лева за крилото Мартин Минчев. Това може да се счита за разумна цена, тъй като 19-годишния бързак вече навъртя повече от 80 двубоя в родния елит, а и записа 4 мача с националната фланелка. Цената му обаче е непосилна за български отбор.

Пловдивският Ботев поискал около един милион лева за Тонев, което също се видяло прекалено много за шефовете на „червените“.

Така от „Армията“ отново ще се насочат към привличането на чуждестранни играчи. На срещата с феновете е коментирано, че клубът ще се опита да привлече между 5 и 7 играча. От „Борисовата градина“ вече се разделиха с четирима – Раул Албентоса, Денис Давидов, Върнан Анита и Вив-Соломон Отабор. Очаква се след края на настоящия сезон, клубът да се раздели с още футболисти.