google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Поставен е ултиматум към Бруно Акрапович от шефовете на "армейците"

Ръководителите на ЦСКА не са супер доволни от представянето на отбора под ръководството на Бруно Акрапович. Босовете на “Българска армия” са провели разговор с босненския специалист, като му е поставен ултиматум, съобщава Блиц. Ако „армейците“ не триумфират в турнира Купата на България, Акрапович ще бъде освободен.

„Срещата на Бруно с началниците се проведе съвсем скоро. Ще се стигне до треньорска рокада при провал в турнира за Купата на страната. Очевидно, че шансове за титлата вече почти се изпариха. Твърде малко са“, споделят източници от Борисовата градина.

ЦСКА трябва да е много доволен от жребия за четвъртфиналите на Купата, след като тимът на Акрапович ще се изправи срещу Ботев (Враца). При това двубоя е на стадион „Българска армия“ и ще се проведе на 18 март, четвъртък, от 17:00 ч.

Трябва да отбележим, че миналият сезон двата тима се срещнаха на същата фаза на турнира, когато „червените“ спечелиха с 2:1. Очакванията са отново “армейците” да се класират в следващата фаза. Миналата година ЦСКА стигна до финала на надпреварата, но загуби от Локо Пловдив на дузпи, като тогава “черно-белите” бяха водени от Акрапович.

От известно време се усеща напрежение в тима от “Българска армия” между треньора и ръководството. Всичко започна заради халфа Юнус Санкаре, който влезе в пререкание в Акрапович, а същевременно беше любимец на собственика Гриша Ганчев. Треньорът обаче настоя играчът да бъде продаден и затова Санкрае бе трансфериран в Панатинайкос.