ЦСКА София се усъмни в математическите познания на Венци Стефанов
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

ЦСКА София отвърна в ироничен стил на зачестилите вербални атаки от страна на президента на Славия Венци Стефанов, като в същото време подкани босът на Белите да се въздържа от коментари за други клубове.

Силният човек в клуба от “Овча купел” поде яростна атака срещу част от ръководството на БФС и неговата съдийска комисия, обвинявайки ги в изпълнение на нечисти поръчки.

Стефанов открито обяви, че ЦСКА е спечелил второто място благодарение на подаръците на рефера Ивайло Стоянов в срещата с Локомотив Пловдив.

Червените пък решиха да му отговорят с характерна стилистика:

Уважаеми г-н Стефанов,

Много Ви молим, въпреки, че сте корифеи на футбола в измъчената ни Родина, да не коментирате други отбори. Възхищаваме се на Вашия опит и мениджърски капацитет, но за голямо съжаление, установихме, че във Вашите качества, добродетели и професионални компетенции, липсва основен и важен елемент – математиката.

Не може да проумеем, г-н Стефанов, как в продължение на 30 години борците Ви преподаваха знания в тази точна наука, но… Уви! Явно сте бягали винаги от час!

И както се казва в една телевизионна реклама: „Не става само с ядене, трябва и акъл“, завършва позицията на ръководството на ЦСКА София.

Вчера Стефанов се закани да изнесе факти, уличаващи български рефери в неправомерни действия.

Запознат добре с особеностите на българския футбол Ботев Пловдив пък поиска чужди съдии за предстоящия бараж за Лига Европа. Той ще се състои в неделя, като Канарчетата ще гостуват на Славия в столицата.