ЦСКА сменя чужденците с най-големите родни таланти
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Трансферната политика на ЦСКА ще претърпи сериозни промени през лятото. От столичния клуб са разкрили, че договорите на четирима чуждестранни футболисти изтичат и няма да бъдат подновени. За сметка на това от ЦСКА си поставят за цел да привлекат най-големите български таланти, за да подсилят състава си.

Въпросните чужденци, които няма да носят “червения” екип според Меридиан Мач, са: Рубен Пинто, който изигра 100 мача с червената фланелка, най-новото попълнение Върнан Анита, Едвин Джеси и Томи Юрич. Стражът Витаутас Черниаускас пък има договор до лятото на 2021 година, но има голяма вероятност да напусне “Българка армия”, тъй като Густаво Бусато се утвърди като титуляр под рамката.

Бусато обаче е с изстичащ договор и от ЦСКА ще направят всичко възможно да го задържат. Същото важи и за испанския защитник Раул Албентоса, който има вероятност да си тръгне от България след края на контракта си след този сезон.

Плановете за селекция на ЦСКА-София са напускащите легионери да бъдат заменени с трима от най-големите таланти в българския футбол, които се представят много добре в настоящите си отбори. Става въпрос за двамата футболист на Черно море – Виктор Попов и Мартин Минчев, както и халфът на Ботев Пловдив Станислав Шопов от Ботев Пловдив. За тримата тимът на ЦСКА ще трябва да плати трансферна сума, която надали ще е малка.