ЦСКА ще търси първа победа с Томаш срещу Локо Сф в Надежда
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Червените“ направиха доста входящи трансфери през паузата за национални отбори.

ЦСКА ще се опита да се върне на победния път в Първа лига при гостуването си на Локомотив София на стадион „Локомотив“.

„Червените“ са в серия от 4 поредни загуби в първенството като Александър Томаш пое тима точно преди техния двубой преди паузата за национални отбори срещу Ботев Пловдив и го загуби. Новият треньор на „Червените“ заложи на лагер в Банско, за да се опита да подготви отбора да покаже различно лице след 2-седмичната пауза. През този период ЦСКА привлякоха доста футболисти като най-сериозно впечатление прави тяхното последно попълнение – бившият капитан на Лийдс Лиъм Купър, на когото се възлага надеждата да реши проблемите на отбора в защита.

Шокиращо или не, Локомотив София имат 6 точки повече от своя съперник преди предстоящия двубой като отбора от квартал Надежда обаче не е в форма като записа 2 равенства и 1 загуба в последните си 3 мача от първенството.

Според сайтовете за залози, ЦСКА е категоричен фаворит в предстоящия двубой въпреки че „Червените“ се намират на предпоследно място в класирането, като коефициента за тяхна победа е около 1.33. Победата за Локомотив София се оценява на 11 коефициент в настоящия момент. Равенството е оценено с 4.50 коефициент.