ЦСКА сваля исканата цена за Антов
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
До този момент босовете на Армейците настояваха за 3 милиона евро

Шефовете на ЦСКА София вече били склонни да намалят исканата трансферна сума за закупуването на бранителя Валентин Антов, твърди “Мач Телеграф”.

До този момент ръководството на Червените беше непреклонно и настояваше за 3 милиона евро за национала, но така и не успя да го продаде.

Най-напред пропадна сделката с Болоня, като Армейците все пак прибраха от италианския клуб 500 хиляди евро за наема на Антов от престоя му през пролетта.

Според “Мач Телеграф” в ЦСКА вече били готови да приемат оферта и от 2 500 000 за защитника, а ако в контракта има и допълнителни бонуси, били склонни дори на по-ниска цена.

Напоследък във френските медии се появиха информации за интерес към Антов от страна на местните Брест и Реймс, но развитие по евентуалните сделка няма.

В събота пък представител на друг френски клуб – Клермон, ще бъде на трибуните по време на сблъсъка между ЦСКА и Лудогорец за Суперкупата.

Той ще присъства на стадион “Васил Левски”, за да проследи отблизо изявите както на Антов, така и на Брадли Мазику. На този етап Клермон проявява по-голям интерес към левия бранител.