Дамбраускас: “Самочувствието ни расте с всяка победа”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Литовецът заяви, че е доволен от дълбочината в състава на Орлите

Наставникът на Лудогорец Валдас Дамбраускас остана особено доволен от представянето на своя тим при победата с 3:1 при гостуването на Локомотив (Пловдив) в среща от първия кръг на efbet Лига.

“Хубаво е, че успяхме да победим,” заяви след срещата литовският специалист. “Искам първо да поздравя футболните фенове в България за началото на мача.

“Вълнуващ двубой, и двата отбора не се страхуваха да атакуват. Мисля, че резултатът можеше да отиде и в друга посока, но се радвам, че спечелихме.

“Мисля, че днес момчетата могат само да са горди, имаме дълбочина в състава. Печелим или губим това е отборът на Лудогорец. Ротациите са част от играта.

“Локомотив е коварен противник, пожелавам им успех в Европа. Познавахме техния стил на игра. Работихме доста през това лято как да пресираме, как да се придвижваме и заемем точните позиции. В някои моменти показахме добра енергия.

“Най-важното е да печелим всеки следващ двубой, да възстановим играчите и да ги подготвим за следващия мач. Самочувствието ни расте с всяка победа и сега най-важното е да се възстановим от този двубой.

“Хубаво е да разполагаш с футболисти на високо ниво, но е важно и как ги управляваш. Да знаеш кога да го пуснеш и кога не. Все още не мисля за сряда. Имам 24-25 футболисти на едно и също ниво, но мога да заложа само на 11 в следващия сблъсък.”