Добави коментар
Наставникът на "орлите" похвали Бернард Текпетей, който вкара две попадения срещу Спортист Своге

Треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас изрази задоволството си от срещу Споритст Своге, но и е сигурен, че тимът може да играе много по-силно. Литовският специалист акцентира, че е дошъл в Разград, за да печели трофеи.

„Това беше един типичен турнирен мач – елитен отбор играе срещу втородивизионен. През първото полувреме на срещата направихме доста технически грешки, като според мен проблемите ни бяха от грешки предизвикани в известна степен и от терена. Това не ме направи щастлив. В някои моменти бяхме малко по-бавни. Не успяхме да използваме тримата футболисти зад Кешеру. Въпреки това направихме две – три опасни положения. През второто полувреме започнахме да играем по-бързо, но инкасирахме попадение, като с изключение на това се представихме по-добре. Най-важното е, че победихме“, заяви Дамбраускас.

„Не мисля, че сме подценили срещата. Нашата цел беше да продължим в следващата фаза. Проучихме опонента добре. Но имаше моменти, в които играхме по-бавно. В първия мач за новата година е нормално това. Двубоите, които играхме в Туриця не могат да се сравняват с официалните срещи. Не сме напълно щастливи с това, което показахме“, добави той.

„Желанието ми е да доминираме 90 минути, но това трудно ще се получи. Нещата, които се опитваме да направим на тренировъчното игрище, се опитваме и да ги пренесем на терена“, заяви Дамбраускас.

„Текпетей е много ценен играч за за Лудогорец. Не се съмнявам в качествата му. Първите му попадения дойдоха малко късно. Но най-важното е, че той вкара няколко гола в Турция. Той има потенциал и ще го използваме“, сподели наставникът на „зелените“.

„Трябва да сме концентрирани върху всеки следващ двубой – това е моята цел. Аз съм тук, за да печеля титли и купи с Лудогорец. Не правя разлика между мачовете в турнира за Купата и тези от първенството“, добави треньорът на „орлите“.

Добави коментар
Гласувай: