Дани Олмо притиска Лайпциг за трансфер в Барселона
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Испанският халф иска да облече екипа на каталунците още това лято

Полузащитникът на РБ Лайпциг Дани Олмо има една цел това лято и това е да облече екипа на Барселона, информира журналистът Матео Морето. Според него испанският национал вече е изразил желанието си пред ръководството на “биковете” и настоява те да приемат условията на Барса при преговорите за него.

Олмо, който е юноша на каталунците, вече е договорил личните си условия с тях и вече всичко зависи от разговорите между двата клуба. Както е известно, от Лайпциг вече отхвърлиха едно предложение, а второ, който е в размер на 55 милиона евро плюс 4 милиона бонуси също не ги удовлетворява.

Това очевидно е разгневило Олмо и той се опитва да се намеси в преговорите, за да “отключи” трансфера си. “Олмо има висока цена. Тя се покачи заради силните му изяви като наш футболист. Той се развива чудесно. Всички знаят на какво е способен, а трябва да знаят и цената му. Ако някой клуб иска да го привлече, трябва да плати сума, отговаряща на качествата на Дани”, заяви по темата старши треньорът на РБ Лайпциг Марко Розе.

Немският тим не смята да приеме оферта по-ниска от 60 милиона евро, тъй като Олмо има договор за още три години с клуба.