Дарко Тасевски: Има живец в играта на България
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Халфът на Славия коментира какво очаква от сблъсъка със Северна Македония днес

Дарко Тасевски разкри интересни неща от играта на родния му Северна Македония, който днес приема България в ключов мач от Лигата на нациите.

“Искам да поздравя момчетата от националния отбор на България за победата над Гибралтар. Повечето от тях ги познавам. Представиха се добре, играха на ниво. Само положителни неща се забелязаха. Вижда се живец, но не трябва да се правят крайни изводи за чудо, говорим за Гибралтар.”

“Има промяна, придвижване в друга посока на самия тим. Особено впечатление ми направи Илия Груев. Младо момче, което играе в елита на Германия. Да си в Бундеслигата не е случайно нещо и си пролича. Филип Кръстев също има футбол в него”, каза халфът.“

“Кръстаич е работил на най-високо ниво и има богат опит и като играч. Чочев заслужаваше да е повикан, но дай да видим и другите. Ако Кръстаич се задържи по-дълго време, това ще е правилна посока и в момчетата има потенциал. Нещата ще станат”, добави Тасевски.

“Загубата от Грузия като че ли беше очаквана за Северна Македония. Има лек спад като цяло в тима. Няма го ентусиазма отпреди европейското и самите финали. Доста от момчетата вече не играят редовно в отборите си и това оказва влияние.”, допълни Тасевски.