Дебют на Одриосола за Байерн Мюнхен в Бундеслигата днес
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Предстои Алваро Одриосола, чисто новото попълнение на Байерн Мюнхен, да направи своя официален дебют днес, при домакинската среща с Падерборн /последният в Първа Бундеслига/.

25-годишният футболист ще стартира като титуляр, както вече обяви наставникът на мюнхенския гранд – Ханзи Флик.

Одриосола ще поеме защитата отдясно, тъй като наказаният Бенжамен Павар няма да участва в двубоя, а на Джошуа Кимих му е отредена по-централна роля на терена.

„Разбира се, че ще играе. Много добре се представи на тренировките в ролята си на десен краен бранител. Щастлив съм, че ще мога да го използвам“, заяви Флик.

Също така, испанецът би могъл да стартира и като дясно крило, твърдят от Bild.

„Това е отбор, който иска да играе футбол. Опитват се да стоят стабилно в защита и в същото време имат много добри нападатели. Ако им предоставим място, те ще се възползват от това. Трябва да бъдем съсредоточени“, изказа предупрежденията си Флик.

А колкото до видимото отпускане на отбора през втората половина от срещите, което напоследък се забелязва осезаемо, треньорът го коментира по следния начин:

„Имам усещането, че правим крачка назад – по-малко поемаме инициативата, по-малко бягаме и търсим топката. Това са неща върху, които работим и търсим решения“, добави още той.