Денят на истината: Титлата от Ла Лига е в Мадрид, но в коя част?
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Реал (Мадрид) и Атлетико (Мадрид) са разделени от две точки преди последния кръг

Днес ще се изиграе последния 38-ми кръг в испанската Ла Лига. Голямата битка за титлата ще се реши тази вечер, като сигурното е едно – шампионът ще бъде от Мадрид. Дали златните медали ще идат при Атлетико или Реал, обаче все още не е ясно и феновете ще тръпнат в очакване до последно.

Атлетико (Мадрид) влиза в 38-ия кръг с 83 точки на върха, а Реал е точно зад тях с 81. Важно за уточнение е, че при равен брой точки, “белия балет” ще бъде първи, което означава, че и двата отбора търсят задължителни победи за шампионската титла.

“Дюшекчиите” ще гостуват на Валядолид в последната си среща от шампионата. Първата среща помежду им през сезона беше в началото на декември миналата година и момчетата на Диего Симеоне победиха с 2:0. Лошата новина за мадридчани е, че днешният им съперник все още е в битката за оцеляване в Испания и победа може и да им донесе чудото.

Реал (Мадрид) пък ще приеме коварния Виляреал. “Жълтата подводница” е на седмото място с 58 точки – на една от сигурно място в групите на Лига Европа и със сигурност няма да иска да загуби срещата днес.

Часове преди мачовете от 19:00ч. Efbet посочва Атлетико (Мадрид) като фаворит за трофея с коефициент от 1.20, а Реал (Мадрид) има оценен шанс за титлата от 4.20.

Ако желаете да изберете победител в двете срещи, “дюшекчиите” получават коефициент от 1.35 за победа срещу Валядолид, а три точки на Реал са оценени с 1.48 от Winbet.