Добави коментар
Според него Орлите ще победят в двата мача

Бившият наставник на Лудогорец Георги Дерменджиев изрази увереността си, че Орлите ще успеят да елиминират литовския Жалгирис (Вилнюс) и ще влязят в групите на Лига Европа.

„Мисля, че Лудогорец ще елиминира Жалгирис и ще се класира в Лига Европа,“ заяви бившият национален селекционер пред Дарик радио. „Тогава загубихме там, а тук те поведоха, но ги елиминирахме с 4:1 в Разград.

„Те отстраниха Малмьо – значи Лудогорец трява да бъдат вниталени, но мисля, че ще ги елиминират“, сподели Дерменджиев.

„Спомням си, че когато отидохме да тренираме там имаше много силен дъжд, понеже теренът е изкуствен беше влязла вода под настилката. Не знам вече оттогава насам дали теренът е същият какво е качеството на настилката, при всички случаи този изкуствен терен ще изиграе роля.

„Играчите на Лудогорец не са свикнали да играят на такава настилка, но мисля, че бързо ще се пригодят и ще имат положитени резултати и ще играят в груповата фаза на Лига Европа.

„Този мач с Динамо Загреб вече е свършил, трябва само поука да се извади от него. Хърватите бяха възможен отбор, но футболът е такъв, че се гледа резултатът.

„Лудогорец е един отбор, който за тези 12 години изгради много сериозен клуб на добро европейско ниво – с бази, средства. Всяка година участва в някой от международните турнири – това е респект към собствениците.

„Същото може да се каже и за управлението на Лудогорец през този период, защото и то е на много високо европейско ниво. Ангел Петричев и Георги Караманджуков са ръководители от много висока класа. Аз мисля, че те ще направят така че за в бъдеще отборът ще намери отново начина да играе в Шампионска лига.

„Не може този отбор да се сравнява с онзи, който беше в Шампионска лига. Разликата е много голяма. Играехме доминиращ футбол и имахме много голям контрол върху играта. Дори да губеше, отборът имаше определен контрол.

„Беше отбор с много силни индивидуалности, но това беше колектив. Всеки даваше максимума от себе си. Позициите на всеки един от тях да отговарят на възможностите им. Това е разликата.

„Мисля, че Лудогорец ще спечели и в двата мача.“

Добави коментар
Гласувай:
4.6/5 - 13 гласували