google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Чака ни изключително тежък мач", обяви крилото преди последната среща за този сезон с Черно море.

Фланговият нападател на ЛудогорецКирил Десподов, остана доволен след победата над Левски с 3:2, но обяви, че “орлите” не трябва да допускат подобни обрати като този срещу “сините”.

Както е известно, разградчани поведоха, но тимът на Елин Топузаков обърна резултата. В крайна сметка обаче Лудогорец стигна да важния успех с голове през втората част на Якуб Пьотровски и Игор Тиаго.

„С оглед на ситуацията, че обърнахме от 1:2 до 3:2, то със сигурност показахме шампионски манталитет. Отново лежерно допускаме дори да ни обърнат. Ако искаме да сме шампиони, това поведение трябва да го оправим. Днес нашият опонент за титлата сгреши и трябваше на всяка цена да спечелим и се радвам, че го направихме. Не е лежерно начало, сякаш когато отбележим гол просто се дърпаме инстинктивно назад. Това са неща, които треньорите ги виждат и трябва да обърнат внимание на това нещо“, каза крилото.

„Да се радваме сега на победата, остава един мач до шампионската титла. Който се поддаде на напрежението, той ще загуби титлата. Това е цялата истина. Не трябва да има напрежение. Знаем какви футболисти сме. Чака ни изключително тежък мач. Черно море има добър отбор, добър треньор и страхотен колектив. Още от утре започваме да се готвим“, сподели Десподов.