Дибала: Ще бъде много хубаво да играя с Меси в Барселона
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Пауло Дибала призна, че би било “много хубаво” да има възможността да играе заедно с Лионел Меси в Барселона.

Само с 18 месеца, оставащи от договора му с Ювентус, се засилват спекулациите, че Ювентус може да спечели пари от Дибала с трансфер на аржентинеца в друг клуб, ако футболистът не се съгласи да поднови контракта си с “бианконерите”.

Барселона е един от отборите, споменати като възможна дестинация, а Дибала е отворен за идеята да се премести в Испания, въпреки че е щастлив в Юве засега.

“Истината е, че Барселона е огромен отбор и с Меси те са още по-големи”, каза Дибала пред CNN.

„Би било много хубаво да играя с Меси, но Ювентус също е невероятен клуб, много голям с невероятна история, където в момента има страхотни играчи.

“Тук има достатъчно качество, за да направим два отбора и възможността да играем с Буфон и Кристиано Роналдо е невероятна”

Дибала коментира и състоянието на договора си, потвърждавайки, че не е постигнат по-нататъшен напредък по време на настоящата пандемия.

Той заяви: „Засега няма нищо, наистина. Имам година и половина от договора си, което не е много и разбирам, че с всичко, което се случи [коронавируса], не е лесно за клуба, но на някои играчи договорите се подновиха”.

“Очевидно съм играч на този клуб и съм щастлив, че съм тук. Хората много ме обичат и аз много обичам феновете. Имам страхотно мнение за клуба и хората, които са тук, имам добри отношения с президента и със сигурност в един момент те ще дойдат да говорят с мен за нов договор – или може би не, не знам.

“В един момент може би ще има някакво възможно развитие на ситуацията, но това зависи от Ювентус.”

Серия “А” трябва да се поднови за Ювентус на 22 юни, когато тимът се изправя срещу Болоня, като надпреварата за титлата все още е много оспорвана като Лацио изглежда големият конкурент на “бианконерите”.