Дилиън Уайт: Джошуа е уязвим, особено когато е ударен отстрани
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Британският професионален боксьор Дилиън Уайт смята, че шампионът в тежка категория Антъни Джошуа е уязвим, ако бъде ударен отстрани.

След като е гледал последните двубои на Ей Джей, Дилиън Уайт забелязва, че Джошуа става нестабилен, когато противниците нанесат удар високо отстрани на главата му.

Припомняме, че през юни 2019 г. Джошуа загуби световните си титли в IBF, WBA, WBO, IBO, когато беше победен от Анди Руис. В много моменти от мача британският боксьор бе разклатен от мощните удари на съперника.

“Слушайте, Джошуа е страхотен боец ​​и всичко останало, но той е уязвим”, каза Уайт за Matchroom Boxing.

Дилиан Уайт, който има 24 победи в 25 мача на ринга, продължи:

“Той е уязвим да получи удар от дясната страна на главата си. Това е ударът, с който бе победен от Анди Руис. Ако го удариш отстрани на главата, той се разклаща, не знам дали има проблем с равновесието или каквото и да е. ”

Джошуа успя да си върне титлите в тежка категория, след като доминираше срещу Анди Руис в голяма част от 12-те рунда в декемврийския им мач в Саудитска Арабия.

Уайт смята, че Джошуа е подценил Анди Руис в първия мач. Руис започна да се подготвя за битката късно, след като първоначалният опонент на Джошуа – Джарел Милър беше изваден от двубоя поради неуспешни тестове за наркотици.

“Руис се справи добре, но Джошуа направи точно това, което трябваше да направи, нанесе повече удари, победи го. Руис продължава да иска трета битка между двамата, но няма шанс. ”

В края на миналата година Дилиън Уайт отправи предизвикателство към Джошуа, искайки реванш от своя сънародник. Уайт се изправи срещу Джошуа още през декември 2015 г. и бе нокаутиран в седмия рунд. Той иска да си осигури реванш с Ей Джей, но преди това световният шампион в тежка категория има мач срещу Кубрат Пулев, а Тайсън Фюри също е на опашката.