Добави коментар
"Очакванията им към нас са големи, но смятам и знам, че можем да ги оправдаем", каза стражът.

Вратарят на Локомотив Пловдив – Динко Хоркаш, застана пред камерата на клубната телевизия на „смърфовете“ и говори за преминаването си на „Лаута“ и очакванията си преди домакинството на ЦСКА 1948 в понеделник.

„Преди бях играч на Динамо Загреб. Когато офертата от Локомотив дойде, аз я приех, защото разбрах много добри неща за града, за клуба и за това, че са спечелени много трофеи в последните сезони.

Когато дойдох тук видях, че съблекалнята е като едно голямо семейство. Всички ме приеха много бързо. Треньорите са много добри. Очакванията им към нас са големи, но смятам и знам, че можем да ги оправдаем.

Когато бях титуляр за първи път за Локомотив, аз усетих магията на феновете. Те са невероятни! Смятам, че имаме най-добрите фенове в България. Те са нашият дванадесети играч във всеки мач. Разчитаме на тях и им отвръщаме с добри игри.

Предстои ни много важен и труден мач срещу ЦСКА 1948. Много добър отбор, който се представя солидно в България, но ние сме домакини, ще играем пред нашите фенове и съм на мнение, че можем да спечелим“, сподели Хоркаш.

Добави коментар
Гласувай:
5/5 - 11 гласували