Дионтей Уайлдър с ценен съвет относно метода с мастурбация на Фюри
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Шампионът на Световния боксов съвет (WBC) в тежка категория Дионтей Уайлдър не пропусна да се пошегува с необичайния метод за подготовка, на който залага преди сблъсъка им опонентът му Тайсън Фюри.
Уайлдър ще защити титлата си срещу Фюри на 22 февруари на MGM Grand в Лас Вегас. Припомняме, че първият двубой се проведе през декември 2018 г. в Стейпълс Център в Лос Анджелис.

Поводът за шегата е, че наскоро в свое изявление пред медиите Фюри заяви, че мастурбира седем пъти на ден, за да се подготви подобаващо за реванша.

“Мастурбирам седем пъти на ден, за да поддържам нивото на тестостерона. Помпайте, помпайте, помпайте, помпайте! ” – призовава той и допълва, че не желае да прави компромис с активността си, включително и да рискува със занижени нива на мъжкия хормон, защото иска да е в отлична форма за предстоящата битка.

Дионтей Уайлдър обаче не приема думите на Фюри сериозно и е на мнение, че това е просто рекламен трик, с който опонентът му иска да привлече повече медийно внимание.
Припомняме, че суперзвездата на UFC Конър Макгрегър наскоро даде изявление пред журналисти и отрече твърдението на Фюри, че Макгрегър предлага услугите си като треньор на ММА. Всъщност Макгрегър твърди, че никога не е имал дори и един разговор с Фюри.

А колкото до странния метод за поддържане на добрите нива на тестостерон, Дионтей Уайлдър е категоричен пред TMZ Sports, че ако Фюри действително се отнася сериозно към метода си, включващ редовна и продължителна мастурбация, то Уайлдър се надява, че поне го прави по правилния начин. И, разбира се, не пропусна да даде ценни съвети. Той разкрива, че тайната е в правилния лосион, затова Фюри трябва да внимава какъв точно използва при мастурбациите си. Иначе, шампионът в тежка категория е напълно убеден, че Тайсън Фюри се наслаждава подобаващо на метода си.

Припомняме също, че Фюри обеща да спечели двубоя между двамата, като го приключи още във втория рунд, с нокаут срещу противника си.

Уайлдър обаче повдига вежди и коментира, че ако Фюри действително успее да го нокаутира във втория рунд, тогава самият той обещава да се оттегли завинаги от спорта.