Днес определят четвъртфиналните и полуфинални двойки в ШЛ и ЛЕ
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Жребият за Шампионска лига е от 13:00 часа, а час по-късно се определят и съперниците във втория по сила клубен турнир в Европа

Днес в Нион ще бъдат изтеглени четвъртфиналните и полуфиналните двойки в Шампионска лига и Лига Европа. Жребият и за двата турнира ще бъде отворен и няма да има ограничение кой срещу кого ще бъде противопоставен.

Първо от 13:00 часа българско време ще бъдат определени четвъртфиналните и полуфинални двойки в Шампионска лига. Осминафиналната фаза на турнира прескочиха отборите на Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд, Ливърпул, Манчестър Сити, Пари Сен Жермен, Порто, Реал Мадрид и Челси.

Час по-късно в швейцарския град ще бъде теглен и жребият в Лига Европа. Отборите на Арсенал, Аякс, Виляреал, Гранада, Динамо Загреб, Манчестър Юнайтед, Рома и Славия Прага се класираха за четвъртфиналната фаза на втория по сила клубен турнир в Европа.

Четвъртфиналите двубои в Шампионска лига ще се проведат на 6/7 април и 13/14 април, а полуфиналните битки са на 27/28 април и 4/5 май. Финалът на “Ататюрк Олимпик Стейдиъм” в Истанбул е планиран за 29 май.

В Лига Европа 1/4-финалите са на 8 и 15 април, а полуфиналите са насрочени за 29 април и 6 май. Финалната битка за трофея е на 26 май в Гданск.