Добри новини за ЦСКА – Йомов ще е готов за началото на сезона
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Крилото на "армейците" се очаква да е на линия за подновяването на първенството.

Един от ключовите футболисти на ЦСКА – Георги Йомов, ще бъде готов за игра за началото на сезона в Първа лига, съобщава „Мач Телеграф“.

Бързоногият играч бе измъчван от контузия в глезена, заради която се прибра по-рано от подготвителния лагер на “червените” в Австрия в началото на седмицата, за да се подложи на интензивни процедури. От “Армията” пък съобщиха, че има риск от увреждане на връзката.

Болките в глезена измъчваха 24-годишния Йомов от началото на миналия месец, когато се присъедини към подготовката на националния отбор на България за Лигата на нациите, но заради тях пропусна всички мачове на “лъвовете” в турнира.

Впоследствие бившият футболист на Славия получи по-дълга почивка от ръководството на ЦСКА и пристигна по-късно при тима в Инсбрук, но заради травмата така и не намери място в групата за контролните срещи с Кематен (5:3) и РБ Залцбург (1:2), а преди спаринга със Сепси (0:4) отлетя за България.

Йомов, който е един от основните състезатели за ЦСКА в последните два сезона, вече подновява натоварванията и постепенно ще влезе наравно със своите съотборници в тренировките под ръководството на Саша Илич.