google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Трима играчи се завръщат за "лос бланкос" за домакинството на Валенсия

Добри новини от лагера на испанския шампион Реал Мадрид дойдоха днес за треньора на “белия балет” Зинедин Зидан, пишат испанските медии. Двама основни играчи вече тренират на пълни обороти – това са Дани Карвахал и Лукас Васкес. Те не бяха на разположение за последния мач на тима срещу Хетафе във вторник, в който “лос бланкос” записа успех с 2:0 с група от само 11 полеви играчи от първия отбор.

Зинедин Зидан ще може да разчита и на халфа Тони Кроос за двубоя с Валенсия в неделя, който бе наказан за срещата с Хетафе. В същото време извън състава остават Родриго, Еден Азар и Феде Велверде. Те все пак вече са подновили тренировки и обнадеждават треньорското ръководство, че скоро може да се завърнат в групата. Серхио Рамос, Алваро Одриосола, Едер Милитао и Марсело пък продължават да лекуват контузии.

В неделя “лос меренгес” посрещат Валенсия на “Алфредо ди Стефано”, след което имат цяла седмица за подготовка преди мача с Реал Сосиедад и двубоя от 1/8-финалната фаза на Шампионската лига с Аталанта.