Договорът на Райнов с Левски изтече, пропуска спаринга с Локо Пд
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
“Сините” водят разговори и с централния нападател Преслав Боруков, който напусна Етър

Халфът Мартин Райнов най-вероятно няма да вземе участие в днешната контрола на Левски срещу Локомотив Пд. Причината е, че договорът на футболиста със “сините” е изтекъл. Той е от играчите, които ръководството иска да задържи на „Герена“ и за следващата кампания. Това обаче ще стане единствено ако финансовото положение на клуба се промени.

Миналото лято Райнов също бе свободен агент и пропусна лятната подготовка на тима. След старта на сезона обаче взе решение да се завърне на “Герена”, след като не получи добри предложения от чуждестранни клубове.

Освен Райнов “сините” искат да удължат договорите на братята Борислав и Радослав Цоневи, Андриан Краев и чужденците Звонимир Микулич и Драган Михайлович. Техните контракти изтичат следващата седмица – на 1 юли.

На “Георги Аспарухов” тренира и Валери Божинов, който също няма контракт с клуба и не се очаква и да получи. Въпреки това нападателят е лице на доста кампании на Левски. В момента именно той рекламира пуснатите в продажба нови екипи.

“Сините” водят разговори и с централния нападател Преслав Боруков, който напусна Етър. Той също ще бъде привлечен само ако нещата в Левски се нормализират. 21-годишният футболист е юноша на клуба.