Дори в кризата ще има заплати от 10 хиляди лева в Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Шефовете на Левски обявиха, че ще наложат таван на възнагражденията на играчите от новия сезон, давайки обаче да се разбере, че немалка част от футболистите ще получават по 10 хиляди лева месечно като в това число не се включват евентуални премии.

“Имам претенции да знам как се управлява и как да водя разговори,” обяви в поредното си изказване Константин Папазов, който е формалният притежател на 35% от акциите на клуба.

“Парите не определят качеството на играчите. Убеден съм, че на 90% ще се разберем с момчетата. Ще има таван на заплатите.

“Аз не мога да се моля и да прося, а някой да се подиграва с хората, като пада наред и не се класира за евротурнирите. 10 хиляди лева е разумна сума за таван на заплатите.”

Мажоритарният собственик на Сините Наско Сираков потвърди обявеното от Тити Папазов, допълвайки че компромиси няма да бъдат правени с нито един от футболистите.

Ограниченията в заплатите, разбира се, са породени от финансовия недоимък на Герена.

Именно заради липсата на пари от “Георги Аспарухов” вече си тръгнаха Милан Миятович, Хали Тиам, Филипе Нашименто, Дени Алар и Нуно Рейш. Очаква се това да потвърди и халфът Мартин Райнов.