Доста проблеми за Лампард и Челси преди домакинството на Шефилд
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Основни футболисти на Челси ще пропуснат сблъсъка с "остриетата"

Челси ще бъде без крилото Кристиан Пулишич в мача с Шефилд Юнайтед в събота. Новината съобщи старши-треньорът на “сините” Франк Лампард.

Американският футболист страда от разтежение, което не му позволи да вземе участие в мача срещу Рен в Шампионска лига през седмицата. Извън строя е също и Кай Хаверц, който е с коронавирус. Под въпрос за срещата е и Бен Чилуел, а нападателят Тимо Вернер може да получи почивка.

„Много е разочароващо за Кай, защото той имаше огромно желание да играе. Ние се нуждаем от него. След като периодът му на карантина приключи, той ще трябва да си направи нов тест. Кай се чувства добре, няма никакви симптоми“, сподели Франк Лампард.

“Кристиан не е готов да вземе участие в мача срещу Шефилд Юнайтед. Той все още е измъчван от разтежението. Все още не е тренирал с отбора. През седмицата се подготвяше на едно много ниско ниво“, коментира Лампард.

За сметка на това Кепа Арисабалага се завръща в състава на лондончани, след като се възстанови от контузия. Той ще остане резерва, тъй като новият вратар на “сините” Едуар Менди се представя много силно.

Двубоят между Челси и Шефилд е в събота от 19:30 часа на ‘Стамфорд Бридж’. Преди срещата домакините са на 7-ото място в класирането на Висшата лига, докато Шефилд е на 19-ата позиция.