Добави коментар
"Вярвам, че този финал ще бъде най-големият подарък за всички привърженици на Левски, които в последните 10 години плакаха, тормозеха се и страдаха", убеден е той.

Бившият защитник на Левски – Далибор Драгич, разкри, че ще бъде на Националния стадион „Васил Левски“ в неделя, за да подкрепи „сините“ срещу ЦСКА във финалния мач за Sesame Купа на България.

„Идвам в София още в събота. Ще бъда със сина ми. Искам да гледаме заедно финала, да усети емоцията. Всички чакаме много този трофей. С връщането на Станимир Стоилов  отборът на Левски пак е възкръснал. С него клубът стъпва там, където е бил преди и където му е мястото. Всичко лошо, което до момента се случваше, е зад гърба ни. Ако нещата са наред, в неделя ще вдигнем пак трофей за радост на привържениците в България и тези по света“, заяви за „Труд“ сърцатият футболист от близкото минало.

„От много време не съм гледал на живо Левски, признавам. Липсва ми това. Ще е удоволствие да бъда на стадиона и да донеса късмет. Мисля, че съм единственият чужденец, който няма загуба от ЦСКА. Бих ги и с Черно море, с Марек направихме 2:2. И като фен съм идвал на дербито, докато играех в Австрия, пак не сме губили“, добави Драгич.

„Мисля, че с Мъри Стоилов на скамейката някои неща се променят. Много треньори минаха през клуба, не искам да обиждам никого, но философията на Стоилов и любовта му към клуба…това се чакаше от привържениците толкова време. Дано така да е и в неделя. И да не стане, животът продължава, Левски върви в правилна посока. Вярвам, че този финал ще бъде най-големият подарък за всички привърженици на Левски, които в последните 10 години плакаха, тормозеха се и страдаха. Играчите да слушат какво им говори треньорът. Трябва и голямо сърце, за да се раздадеш докрай. Трябва да знаят, че играят в отбора на народа, тази фланелка е свещена. Много време мина от последния трофей, техен дълг е да върнат клуба към успехите. Аз ще бъда там и ще пея за тях, така както са подкрепяли мен преди години други. Дано да донеса късмет“, завърши Далибор Драгич.

Добави коментар
Гласувай: