google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нападателят на Айнтрахт Франфурт е спряган за трансфер в Манчестър Юнайтед и Атлетико Мадрид

Два от грандовете на европейския футбол – Манчестър Юнайтед и Атлетико Мадрид, са водещи в надпреварата за подписа на португалския нападател Андре Силва. „Todofichajes“ твърди, че футболистът на Айнтрахт Франкфурт почти сигурно ще смени клуба през лятото, след като прави страхотна кампания в Бундеслигата, отбелязвайки 19 гола в 22 мача.

Андре Силва впечатли в Порто, преди да премине в Милан, но не успя да се справи в това предизвикателство. След това последва период в Севиля, а трансферът му в Айнтрахт съживи неговата кариера. Нападателят има и има 16 гола в 37 мача за националния отбор на Португалия.

Според информациите, Ман Юнайтед е един от отборите, които имат най-голям интерес към Андре Силва. Уругвайският нападател Единсон Кавани е доста вероятно да напусне „Олд Трафорд“ след края на сезона, тъй като е спряган за трансфер в Бока Хуниорс.

Тимът на Атлетико Мадрид пък се нуждае от нов нападател, тъй като търси дългосрочен заместник на 34-годишния Луис Суарес. Диего Симеоне все още не е намерил и заместник на Диего Коста, който през януари бе освободен. Атлетико взе Муса Дембеле под наем от Олимпик Лион, но футболистът не получава шанс за изява.

Според някои информации, тимът на Арсенал също следи Силва и го вижда като потенциален заместник на Александър Лаказет.

Съобщава се, че Айнтрахт Франкфурт ще продаде Андре Силва срещу 35 милиона британски лири.