google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Два неназовани клуба от Висшата лига направиха оферти за крилото на Валенсия Феран Торес, който преди това беше свързван както с Ливърпул, така и с Манчестър Юнайтед.

20-годишният футболист е записал 88 мача за Валенсия, като отбеляза девет гола и асистира за 11 попадения. От настоящия договор на Феран Торес с Валенсия остава само една година, като е доста вероятно той да напусне “Местая” през лятото. Очевидно интересът към една от звездите на “прилепите” е доста голям.

Нещо повече, смята се, че нападателят е отхвърлил предложението за нов договор от Валенсия, като допълнително подхранва спелукациите, че смята да ги напусне в близко бъдеще. Според Goal, цитиран във Evening Standard, два отбора от Висшата лига вече са направили оферти за Торес. Въпреки че не е ясно кои клубове са направили оферти, по-рано тази седмица бе съобщено, че Манчестър Юнайтед са започнали преговори с Торес за трансфер на “Олд Трафорд”.

Междувременно Ливърпул насочи вниманието си към други трансферни цели, след като се размина с Тимо Вернер от РБ Лайпциг, който е готов да се присъедини към Челси.

Отборите на Арсенал, Борусия Дортмунд, Реал Мадрид и Барселона също следят футболиста. Преди време Феран Торес заяви, че е щастлив на “Местая” и смята, че се е установил във Валенсия, но през лятото може и да смени своя клуб.