Два отбора от Висшата лига с оферти за звездата на Валенсия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Два неназовани клуба от Висшата лига направиха оферти за крилото на Валенсия Феран Торес, който преди това беше свързван както с Ливърпул, така и с Манчестър Юнайтед.

20-годишният футболист е записал 88 мача за Валенсия, като отбеляза девет гола и асистира за 11 попадения. От настоящия договор на Феран Торес с Валенсия остава само една година, като е доста вероятно той да напусне “Местая” през лятото. Очевидно интересът към една от звездите на “прилепите” е доста голям.

Нещо повече, смята се, че нападателят е отхвърлил предложението за нов договор от Валенсия, като допълнително подхранва спелукациите, че смята да ги напусне в близко бъдеще. Според Goal, цитиран във Evening Standard, два отбора от Висшата лига вече са направили оферти за Торес. Въпреки че не е ясно кои клубове са направили оферти, по-рано тази седмица бе съобщено, че Манчестър Юнайтед са започнали преговори с Торес за трансфер на “Олд Трафорд”.

Междувременно Ливърпул насочи вниманието си към други трансферни цели, след като се размина с Тимо Вернер от РБ Лайпциг, който е готов да се присъедини към Челси.

Отборите на Арсенал, Борусия Дортмунд, Реал Мадрид и Барселона също следят футболиста. Преди време Феран Торес заяви, че е щастлив на “Местая” и смята, че се е установил във Валенсия, но през лятото може и да смени своя клуб.