Двама българи напускат Левски, новите условия не ги удовлетворяват
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Нападателят Станислав Костов и защитникът Деян Лозев са уведомили ръководството на Левски, че няма да продължат да носят синия екип.

Двамата поискали няколко дни за размисъл, очевидно надявайки се на компромис от страна на шефовете на клуба. На Герена обаче останали непреклонни относно исканото покачване на заплатите.

Костов направи страхотен сезон преди една година и дори финишира като голмайстор на тима, но в изминалата кампания се представи доста неубедително и дори не съумя да се разпише.

Той така и не успя да преглтъне факта, че тряваше да преподпише контракта си при доста по-ниско възнаграждение.

Таванът на “Георги Аспарухов” вече е 10 хиляди лева, но Костов нямаше да бъде сред привилегированите, които го получават.

7 Спорт научи, че нападателят ще се завърне в родния си клуб – Пирин, но от благоевградския тим все още се въздържат от коментар по темата.

Костов направи първите си стъпки в мъжкия футбол именно със зеления екип, а освен това игра с успех за “орлетата” и през сезон 2016/2017.

Бранителят Лозев бе привлечен през зимата от Арда (Кърджали), а ходът му се оказа доста изненадаващ, тъй като засега не е имало заявен интерес към него от друг тим.