google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Сити и Юнайтед загубиха от Уулвърхемптън и Кристъл Палас

Манчестър Юнайтед се провали и допусна загуба с 0:1 от Кристъл Палас в мач от седмия кръг на Премиър лийг. Единственото попадение в двубоя бе дело на централния бранител на гостите Йоаким Андерсен, който се разписа през първата част и донесе успеха на своя тим. Това бе четвърта загуба за домакините в седем двубоя от началото на сезона.

С четвъртата си загуба от началото на сезона Манчестър Юнайтед остават с едва девет точки и на десетото място в класирането. Кристъл Палас пък с този си успех вече има 11 и се намира едно място пред “червените дяволи”.

Шампионът Манчестър Сити допусна първа загуба в Премиър лийг от началото на сезона и второ поредно поражение само през тази седмица, след като отстъпи с 1:2 на Уулвърхамптън на „Молиню“ в двубой от седмия кръг на английския шампионат. Това означава, че „гражданите“ могат да отстъпят днес първото място във временното класиране, ако в късния мач от деня Ливърпул успее да победи Тотнъм.
Резултатът бе открит след автогол на Рубен Диаш в 13-ата минута. Хулиан Алварес изравни в 58-ата минута след перфектно изпълнение на пряк свободен удар, но Хий-Чн Хуан донесе победата на домакините 66-ата минута. Така след шест поредни успеха в първите шест кръга, Сити допусна първа грешка в първенството. По-притеснителното за Джосеп Гуардиола е, че това се случва дни след поражението от Нюкасъл за „Карабао Къп“.