google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Чета коментарите под постовете, свързани със случилото се с националния отбор на България снощи, и не мога да повярвам от какви индивиди и хора сме заобиколени", призна бившият футболист.

Бившият играч на Берое и Локомотив София – Ваня Джаферович, не скри възмущението си от част от коментарите в социалните мрежи след вчерашния пътен инцидент с националния отбор на България.

“Пожелавам бързо и успешно възстановяване на Тодор Неделев! Чета коментарите под постовете, свързани със случилото се с националния отбор на България снощи, и не мога да повярвам от какви индивиди и хора сме заобиколени.

Злорадстване на чуждото нещастие и чуждата трагедия е признак на най-нисшия вид комплексарщина. Срам ме е, че живеем в такова общество, в което основни морални ценности са мираж.

Плюем колко зле са националите ни по футбол, а не осъзнаваме, че ние, като общество, сме тотално загубени. Абе, това е баща, дете, мъж на някого… представете си да беше вашият близък и някой да коментира и пише такива неща. Засрамете се и бъдете хора, преди всичко друго”, написа Джаферович на своя профил във “Фейсбук”.