Джамал Мусиала със суперлативи за испанска звезда на Евро 2024
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Харесвам играчи, които са силни в ситуации един на един и правят играта по-красива“, каза Мусиала за Ламин Ямал

Един от най-добрите футболисти на Германия на Евро 2024 – Джамал Мусиала, направи ласкаво изказване за младата в селекцията на Испания – Ламин Ямал.

Талантът на Байерн Мюнхен направи коментар и оценка на битките в груповата фаза на Евро 2024, като разкри, че именно Ямал му е направил най-голямо впечатление.

„Харесах Ламин Ямал от Испания. Харесвам играчи, които са силни в ситуации един на един, смели и успяват да направят играта по-красива“, каза 21-годишният Мусиала за 16-годишния Ямал.

Две от младите звезди на европейския футбол могат да се изправят един срещу друг в 1/4-финалната фаза на Евро 2024. Преди това Германия трябва да се справи с Дания, докато Испания среща Грузия на 1/8-финалите.

Ламин Ямал няма до момента гол на Евро 2024, като се е отличил с една асистенция. Футболистът на Барселона записа множество успешни дрибъли на терена и е едно от основните остриета в атаката на Испания. От друга страна, Мусиала е вкарал 2 попадения в 3 мача на Европейското за страната си Германия и се очаква да има важна роля в сблъсъците на Бундестима на директните елиминации.