Джарета благодари на собствениците на ЦСКА и обсипа с похвали клуба

Прочетена:1348
Джарета благодари на собствениците на ЦСКА и обсипа с похвали клуба 1
1 0

Кристиано Джарета се изказа много ласкаво за отбора на ЦСКА и в частност собствениците на “червените” Гриша Ганчев и Данаил Ганчев. Доскорошният спортен директор на “червените” е щастлив, че е работил в клуба. Италианецът вече бе официално представен като шеф на английския Уотфорд, който ще играе в “Чемпиъншип” от новия сезон.

“Искам да благодаря на ЦСКА, че ми дадоха възможност и успях да натрупам голям опит. За съжаление от моя страна го чувствам като несвършена работа, тъй като планирахме много неща и цели да бъдат постигнати, но на позицията, на която работя, нещата се случват твърде бързо и неочакваната възможност да работя във Великобритания дойде в точен момент за мен, с оглед на моя опит и нагласа.

Най-вече искам да благодаря на Гриша Ганчев и Данаил Ганчев, че ми дадоха възможността да работя за този страхотен клуб и, че ми позволиха да се присъединя към отбора на Уотфорд, въпреки договора ми с тях. Искам също да изкажа благодарности на хората, с които работих. Надявам се че съм им помогнал да се подобрят, защото съм убеден че те ми помогнаха да бъда по-добър спортен директор. Пожелавам на ЦСКА да постигне големи успехи и кой знае, може би един ден може да работим отново заедно. САМО ЦСКА“, заяви Кристиано Джарета.

Ръководството, спортно-техническият щаб, администрацията и всички играчи на ЦСКА изказват благодарности към Кристиано Джарета за професионализма, всеотдайността и трудолюбието, които демонстрира в качеството си на спортен директор на “червените”. От “Българска армия” му пожелават здраве, непримиримост, хъс и много професионални успехи занапред в бъдещите предизвикателства!

Сподели