Джерард: Да ръководя Евертън никога няма да е вариант
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Стиви Джи зачеркна възможността някога да поеме "карамелите" и изрази недоволството си от някои спекулации, които са го пращали начело на Евертън.

Легендата на Ливърпул и настоящ наставник на Глазгоу Рейнджърс Стивън Джерард сподели, че не е изненадан от преминаването на Рафаел Бенитес начело на Евертън, но заяви, че е останал шокиран от някои медийни спекулации, които са го пращали на треньрското кормило при “карамелите”.

“Рафа не е роден в града, не е живял изцяло и само за “червената” идея, не е играл 20 години срещу Евертън. Така че мисля, че това е много различна ситуация от моята”, коментира Джерард.

“Не съм изненадан, че той иска да се върне в голям клуб от Висшата лига и да има възможност да се изправя срещу най-добрите отбори в първенството. Като цяло не бях шокиран от назначаването му. Бях обаче шокиран от това, че моето име се свързваше с този пост. Не знам от къде е тръгнало и дали е само спекулация или е имало някаква истина, не съм сигурен. Колкото се отнася до мен, да ръководя Евертън никога няма да е вариант”, добави мениджърът на Глазгоу Рейнджърс.