Джером Синклер се разделя с ЦСКА в края на месеца
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
24-годишният англичанин се завръща на Острова заедно с Пеняранда

Джером Синклер ще се раздели с ЦСКА след края на сезона, информира „Тема Спорт“. Преотстъпеният на „Армията“ от Уотфорд 24-годишен англичанин се завръща на Острова, след като наемът му изтече в края на месеца. За престоя си в ЦСКА Синклер игра общо в 22 мача. 14 от от тях в първенството, където отбеляза 1 гол, още четири срещи за Купата с две попадения, както и 4 мача в Лига Европа. Юношата на Ливърпул не успя да се наложи на „Армията“, а освен това заплатата му е твърде висока, при това на статут на резерва.

В Уотфорд трябва да се завърне и Адалберто Пеняранда, който от 23 април се лекува от контузия в Мадрид. Халфът игра само в 9 мача за ЦСКА, без да се разпише.

Уотфорд се завърна в Премиър лийг по време на отсъствието на Синклер и Пенарянда, като от клуба е малко вероятно да разчитат на двамата след завръщането им и почти сигурно ще бъдат пратени отново под наем, като не е изключено и договорите им да бъдат прекратени.

На „Армията“ най-вероятно ще остане Жул Кейта, който бе взет под наем миналото лято от Ланс. В сделката с френския тим има клауза за задължително откупуване, която се активира, ако „армейците“ се класират в Европа.

С изтичащ договор е и Греъм Кери, като на този етап не се знае дали той ще остане или ще си тръгне.