Джони Велинов: Това не беше мач, почти нищо не се виждаше
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Мислех, че ще отложат срещата, но явно това е било съдийското решение", заяви "червената" легенда

Легендата на ЦСКА Георги Велинов остана учуден от решението двубоят между ЦСКА и Йънг Бойс да се проведе, въпреки гъстата мъгла, която бе паднала вчера на ст. „Васил Левски“. „Армейците“ допуснаха поражение с 0:1 и остават с 1 точка след четири изиграни мача.

“Това мач ли беше? Не се виждаше почти нищо. Това не е двубой, но такива са условията и за нас, и за тях. Дори мислех, че ще отложат срещата, но явно това е било съдийското решение. За мен това не беше мач”, заяви Велинов след мача.

“Случвало ми се е да играя в подобен двубой, но при дъжд срещу Сваровски Тирол. В 14-ата минута Христо Стоичков вкара за 1:0 и след това заваля страхотен дъжд. Съдията хвърли топката, тя не тупна и прекрати мача. На другия ден играхме и загубихме с 0:3. Сега също трябваше да се прекрати срещата, защото това не беше мач.“

“Всеки се надява до самия край, защото има още два мача. Дано направят нещо в следващите срещи. Големи са ми очакванията към новия треньор и да се надяваме да ги оправдае“, каза за финал Джони Велинов.