Джордан Пикфорд: Писна ми от всички упреци и от лошото отношение
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Вратарят на Евертън и английския национален отбор – Джордан Пикфорд се оплака от отношението на играчите от националния отбор.

„Мисля, че пресата, бившите футболисти, например Гари Невил, но не само той, а и другите – всички се надпреварват да коментират футболистите на Англия. Всички са се вторачили в тях. Разбирам, че това е една най-нормална част от живота на играчите в английския национален отбор. Трябва да живеете с него и да се опитате да държите лошите мисли далеч от главата си, защото сте единственият, който би могъл да промени нещо.

Но, това, което се вижда дори и с просто око, е че всеки те мрази – по една или пък друга причина. Аз мога да се справя с това и напълно съм наясно с възможностите си – знам на какво съм способен и как трябва да действам. Но все пак, признавам, че боли. Знам, че играя добре в националния отбор. Най-любопитното е, че докато си в националния отбор, всички те хвалят, но след връщането си в клуба, работите тръгват по различен начин. Лично аз не позволявам на такива неща да влияят върху самооценката ми, но това наистина ме вбесява ”, призна Пикфорд пред Goal.com.