Джошуа Кинг: Няма как да откажа на голям клуб като Евертън
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бившият нападател на Борнемут е щастлив от трансфера си на "Гудисън Парк"

Евертън направи силен трансфер в края на януари, като привлече нападателя Джошуа Кинг. Бившият футболист на Борнемут дори направи своя дебют за „карамелите“, само 48 часа след трансфера си от “черешките”.

Норвежкият футболист за участие при победата на Евертън срещу Лийдс в сряда вечер, а от Кинг се очаква да засили конкуренцията в офанзивен план за състава на Карло Анчелоти. Голаджията определено се чувства щастлив от преминаването си на „Гудисън Парк“ и е готов да атакува европейските клубни турнири.

„Щастлив съм, че ще играя в толкова голям клуб. Евертън не е случаен отбор и амбициите им са големи. Първо ми се обади Карло Анчелоти, а след това ме потърси и един от директорите на Евертън. Всички бяха много учтиви и ми казаха, че искат да ми дадат шанс. Бях много развълнуван, тъй като всеки е чувал за Карло Анчелоти и има желание да работи с него. Анчелоти е легенда във футбола и всеки ден ще науча нещо ново от него. Хората също така обявиха целта пред нас – трябва да се класираме за европейските турнири. Радвам се, че съм тук, и вярвам, че ме чакат много хубави дни“, сподели Джошуа Кинг.

В събота Евертън ще се изправи срещу Манчестър Юнайтед на “Олд Трафорд”. Срещата е стартира в 22.00 часа българско време като тимът на Карло Анчелоти ще се опита да затрудни един от претендентите за титлата.