Дзола: Хъдсън-Одой все още има огромен потенциал в Челси
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Калъм Хъдсън-Одой има огромен потенциал и Челси трябва да го запази в състава си, казва Джанфранко Зола, като бившият футболист на “сините” призовава да бъде отхвърлена евентуална нова оферта на Байерн Мюнхен за младока.

Германският гигант Байерн поднови интереса си към перспективния футболист на Челси, който от известно време е следен от тях. Челси успя да отблъсне шампионите на Бундеслигата, когато обвърза високо ценения си играч с нов договор, но оттогава привлече още атакуващи таланти в състава си.

Голямата конкуренция за титулярно място, заедно с проблема със странни контузии, означава, че на Хъдсън-Одой вече не се гарантира редовна роля в титулярните 11 на Стамфорд Бридж. Това кара Байерн да се интересува отново от младежа, а една тяхна оферта вече бе отхвърлена, но Дзола смята, че сините трябва да направят всичко възможно, за да запазят талантливия 19-годишен футболист в своите редици.

Легендата на Челси заяви пред Sky Sports: „Когато говориш за млад играч, говориш за това колко е добър и колко добър може да стане и със сигурност Калъм е един от онези играчи, които имат огромен потенциал”.

„От него ще зависи да продължи да работи и да се усъвършенства, но по мое мнение той има светло бъдеще пред себе си, защото притежава качества, които ги няма в много играчите. От него зависи да използва тези качества по най-добрия начин. Не е нужно да работите само върху играта си, а трябва да работите върху себе си. Това е последната стъпка към превръщането в голям, голям играч.”, споделя Дзола.