google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Вицепрезидентът на Манчестър Юнайтед – Ед Уудуърд, разказа каква е настоящата трансферна политика на клуба.

„В процеса на селекция на екипа, ние анализираме и подбираме играчи, за да засилим максимално отбора през летния трансферен прозорец. Защото гледаме на това време като на важен момент, който ще ни помогне да направим правилната промяна в състава.

През последните няколко години не сме се оплаквали от недостиг на инвестиции. Похарчихме повече от 230 милиона евро за нови играчи, откакто Солскер е главен треньор. Нашата цел е постоянно да придобиваме все по-качествени футболисти.

Подписването с Бруно Фернандес и завръщането на ключови играчи след контузии ще е трамплин за Оле Гунар Солскяер и отбора в представянето им във втората част на сезона. Продължаваме да се борим в Лига Европа и ФА Къп, както и да претендираме за Шампионската лига.

От съвета на директорите признаваме, че засега не сме там, където ни се искаше да бъдем. Затова и първият ни приоритет е да върнем Манчестър Юнайтед в списъка на редовните претенденти за първенството във Висшата лига, а също и победата в Шампионската лига “, заяви още Ед Уудуърд пред Goal.