google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Битката между Антъни Джошуа и Тайсън Фюри може да се проведе през лятото

Промоутърът на един от най-добрите боксьори на всички времена Антъни Джошуа – Еди Хърн, обяви, че всичко по така очакваната битка срещу Тайсън Фюри е готово. Менидъжърт на световния шампион в тежка категория във версиите WBO, WBA и IBF каза, че двете страни вече са подписали договор за битката и остава да се уточнят дребни детайли.

“Боят е готов – така е. Скоро ние ще разкрием всички подробности. Много хора са на мнение, че ние може да го обявим още в събота. Възможно е. Всичко е готово: Фюри е съгласен, Джошуа и той. Договорът е подписан, ние сме определили всичко. Но това са големи пари, и, за съжаление, аз не мога просто да посъветвам юристите да потърпят”, заяви Еди хърн.

“Не трябва също да се забравя, че нас ни се противопоставя и пандемията. Всички детайли ние ги обсъдихме миналата седмица. Повярвайте ми, да се направи организация събитие на такова ниво не е никак лесно”, каза Еди Хърн в интервю за FightHub TV.

Битката между Фюри и Джошуа трябва да се състои това лято. По-рано бе обявено, че двамата боксьори могат да получат по 75 милиона долара за участие в двубоя. Имаше информации, че мачът ще бъде отложен и няма да е тази година, но явно за момента нещата вървят по план и големият сблъсък ще се проведе скоро.