Еди Хърн предрече страхотна битка между Джошуа и Кубрат Пулев
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Промоутърът на световния шампион в тежка категория Антъни Джошуа – Един Хърн, очаква страхотна битка между Ей Джей и Кубрат Пулев. Двамата ще се боксират в спора за световната титла на 20 юни в Лондон.

Арена на сблъсъка между Джошуа и Кубрат Пулев ще бъде супер модерния стадион на Тотнъм. Всички се надяват дотогава пандемията коронавирус да отшуми и стадионът да бъде пълен с фенове, които да се насладят на уникален мач.

“Антъни изпрати много силна 2019 година. Той имаше двубой в Ню Йорк в “Медисън Скуеър Градън”, след което се би и в Саудитска Арабия. Сега му предстои мач у дома във Великобритания на страхотния стадион на Тотнъм”, заяви Един Хърн.

Промоутърът на Джошуа очаква билетите за срещата да бъдат разпродадени на мига, като за феновете ще бъде прекрасно да видят Ей Джей да се бие във Великобритания.

“Малко съм нервен за Джошуа, тъй като натискът у дома ще бъде голям за него. Неговият успех над Анди Руис в Саудитска Арабия му подейства положително. Хората ще си кажат “да видим стария Ей Джей и големите нокаути”. Смятам, че ще се получи страхотна битка срещу Кубрат Пулев”, каза Еди Хърн.